Franse sneaker merken voor dames

Sneakers zijn onwijs populair. Niet alleen bij mannen maar ook bij vrouwen. Voorheen werden sneakers meer geassocieerd met urban streetwear en paste het niet echt in het bedrijfsleven of werd het gedragen door de doorsnee man of vrouw. Tegenwoordig is dat wel anders en zien we ook managers en hoge functionarissen gewoon op stoere sneakers lopen. Sneakers werden oorspronkelijk ontworpen als sportschoenen maar ook dat beeld is langzaam verdwenen. Omdat wij zelf ook onwijs fan zijn van sneakers hebben wij een aantal Franse sneaker merken voor dames op een rijtje gezet. Lees gauw verder. 

VEJA

Een relatief onbekend merk voor velen is het Franse VEJA. Al sinds 2004 maakt VEJA dames sneakers. Deze sneakers zijn herkenbaar aan de V aan de zijkant van de sneaker. Het merk wordt steeds populairder en krijgt steeds meer bekendheid wereldwijd. Inmiddels wordt het merk verkocht in 45 landen en liggen de sneakers bij ruim 1800 retailers. Door de consistency en het tijdloze ontwerp is VEJA een sneakermerk om rekening mee te houden. Naast dames sneakers ontwerpen ze ook sneakers voor mannen. 

Cosmoparis

Afkomstig uit de Franse hoofdstad Parijs is het merk Cosmoparis een echt dames merk. Dit schoenenmerk maakt voornamelijk design schoenen die passen onder een jurk. Met veel glimmende stoffen en opvallende kleuren zijn dit schoenen waarmee je opvalt. Onlangs zijn ze ook steeds meer bezig met het ontwerpen van sneakers. En dat doen ze met succes. Ontzettend gave design sneakers worden door Cosmoparis op de markt gebracht en zijn ook weer herkenbaar aan de opvallende kleuren en glimmende stoffen. 

Christian Dior

Het onwijs bekende merk Dior ontwerpt sneakers met een hoger prijskaartje. Dior is al jaren bekend en uitgegroeid tot een onwijs sterk modemerk wat overal ter wereld populair is. De sneakers van Dior zijn herkenbaar aan Dior print. Daarnaast hebben ze ook meer subtiele sneakers met bijzondere vormen die je niet ergens anders terug ziet komen. Ondanks het prijskaartje zijn het sneakers die het proberen waard zijn. 

Caval

Caval maakt ontzettend gave sneakers die alles behalve gewoon zijn. Bij Caval ontwerpen ze schoenen die asymmetrisch zijn. Dat wil zeggen dat de linker en rechterschoen van elkaar verschillen en net even anders zijn. Dit geeft een onwijs gaaf effect en zorgt ervoor dat men toch nog even twee keer kijkt als jij voorbij stapt op deze gave sneakers. Ontworpen in Frankrijk en gemaakt in Italië is dit toch wel een merk om een paar van in de kast te hebben liggen. 

 

Geef een reactie