Grauwe dagen

Het wordt steeds grauwer buiten. Het wordt sneller donker en later licht. De dagen worden steeds kouder. De winterjassen worden uit de kast gehaald. De mutsen en handschoenen gaan aan. Je wordt moeilijker wakker in de ochtend en wil sneller slapen in de avond. Ook al moet er nog zo veel gedaan worden op de dag. Je bent liever binnen met een kopje chocolademelk dan buiten. Op de bank onder een dekentje een leuke film kijken. Misschien zelfs in slaap vallen op de bank wanneer het een lange dag is geweest. In de ochtend naar werk of school gaan terwijl de zon nog niet eens schijnt zoals in de zomer.

Het is zo donker

Elke ochtend wanneer ik wakker word denk ik dat ik veel te vroeg op ben gaan staan. Ik kijk naar buiten en zie alleen maar donker. Alsof het 3 uur nachts is. Hier wilde ik dan ook een oplossing voor. Ik wilde verlichting in mijn achtertuin. Ik heb zelf al verlichting in mijn voortuin dus dat zit gelukkig goed. Zo wilde ik een tafellamp kopen voor op de tafel in de tuin. Ik wilde een tafellamp op batterijen kopen! Deze wilde ik op de tafel plaatsen zodat het een beetje licht af geeft. Niet te fel, het geeft precies genoeg licht. Het gaf een goeie sfeer aan het sombere uitzicht. Op de BES LED site zag ik een goedkope sfeervolle lamp.

Een goede oplossing

Naast een leuke en goede lamp heb je natuurlijk ook nog voordelen aan de lamp nodig. Zo had je garantie en nog 100 dagen bedenktijd. Ook kon ik op de site alle specificaties van de lamp vinden. Ook staan er reviews weergeven zodat je een beetje door hebt of het wel een goede lamp is of niet. Ook zag ik veel variaties in lampen op de site staan. Ze zijn in verschillende maten, vormen en wat voor soort licht de lamp afgeeft. Warm licht of meer wit licht.

Erg sfeervol

Nu ik deze lamp in mijn tuin heb geplaatst ziet het er veel gezelliger uit. De tuin is verlicht en ik kan mijn eigen tuin weer zien met deze grauwe luchten. Wanneer ik nog even naar buiten wil kan ik tenminste zien waar ik zit. Overdag ben ik natuurlijk vooral aan het werk en kan ik niet genieten van mijn mooie tuin. Met deze donkere dagen wil je natuurlijk wel kunnen zien hoe mooi jij je eigen tuin hebt gemaakt. Althans ik wil dat wel.

Geef een reactie