Outfits voor verschillende gelegenheden

Het kan soms best eens lastig zijn om te kijken wat je aan moet voor een bepaalde gelegenheid. Een diner met je vrienden of collega’s of een bruiloft van je zus, wat moet je aan?! Voor de een is het wat makkelijker om leuke outfits bij elkaar te rapen dan voor de ander. Over het algemeen vinden de meeste vrouwen dat makkelijker en zijn vrouwen er ook een stuk meer mee bezig dan dat mannen dat zijn. Hier geef ik wat tips die je kunt gebruiken als je het even niet meer weet.

Een bruiloft outfit

Voor een man is het meestal makkelijk of voor een nette gelegenheid een outfit te bedenken. Vaak bestaat zo’n outfit uit een overhemd, een pantalon en een nette broek. In het voorjaar kan je wel wat meer variëren qua stofjes etc. Kies voor een jasje van een lichte soepele stof zoals linnen, dit is lekker luchtig en je zult er niet zo snel in zweten. Voor de broek geldt precies hetzelfde, een lekker licht stofje. Als het nou echt 30 graden is met volle zon dan kan je ook voor wat anders gaan. Er bestaan tegenwoordig super nette overhemden met korte mouwen. Combineer dit met een nette korte broek en leuke loafers en je zomerse bruiloft outfit is helemaal compleet!  Voor een vrouw is het altijd wat makkelijker om een outfit te kiezen. Met een leuk jurkje kan je natuurlijk nooit fout zitten. Let wel op een aantal punten. Ga niet voor een te kort jurkje, zorg dat het jurkje minimaal tot aan de knieën komt. Dit oogt netjes en chique. Als je nou niet echt een vrouw bent die van jurkjes houdt zijn er tegenwoordig ook hele leuke pakken voor vrouwen. Een colbertje en pantalon in dezelfde (vaak pastel) kleur is helemaal hip.

Een outfit voor een avondje uit

Een avondje uit ziet er voor iedereen natuurlijk anders uit. De een vindt het leuk om lekker een hapje te gaan eten en de ander vindt het leuk om all out te gaan en ook nog lekker te gaan stappen. Voor al deze avondjes uit moet je natuurlijk wel een leuke outfit bedenken. Als man doe je het bijna altijd goed met een leuke polo en een spijkerbroek. Maar smokings zijn tegenwoordig ook weer helemaal terug van weg geweest. Ga je bijvoorbeeld chique dineren? Dan is een smoking perfect. Als vrouw pak je toch weer snel naar een leuk sexy jurkje maar het is ook super leuk om een rokje met een topje te combineren. Als je wederom niet zo van het rokje of jurkje houdt dan kan je ook gaan voor een mooie blouse met een nette pantalon.

Geef een reactie